mr. Maddie Wisman

Specialisatie: erfrecht, familierecht, bewindvoering, mentorschap en curatele

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Beroep op legitieme portie. Bewijs en bewijswaardering. Ontzenuwing van bewijsvermoeden dat schenking heeft plaatsgevonden.

2 juli 2019|Reacties uitgeschakeld voor Beroep op legitieme portie. Bewijs en bewijswaardering. Ontzenuwing van bewijsvermoeden dat schenking heeft plaatsgevonden.

Van onze advocaat legitieme. De Advocaat-Generaal bij het Parket bij de Hoge Raad heeft op 1 februari 2019 de [...]

Nakoming afspraken over de verrekening van de meerwaarde van een woning na overlijden van moeder.

27 juni 2019|Reacties uitgeschakeld voor Nakoming afspraken over de verrekening van de meerwaarde van een woning na overlijden van moeder.

Van onze advocaat kindsdeel. De rechtbank Rotterdam heeft op 20 februari 2019 uitspraak gedaan over de nakoming van de [...]

Verdeling van gelden op een bankrekening. Beheer. Einde van het beheer. Belegging in vastgoed.

22 juni 2019|Reacties uitgeschakeld voor Verdeling van gelden op een bankrekening. Beheer. Einde van het beheer. Belegging in vastgoed.

Van onze advocaat verdeling erfenis. De Rechtbank Noord-Holland heeft op 1 mei 2019 uitspraak gedaan over de verdeling van [...]

Echtscheiding, verdeling en erfenis. Vergoedingsrecht erfenis? Is de letselschade-uitkering verknocht? Valt de letselschade-uitkering in de nalatenschap?

16 juni 2019|Reacties uitgeschakeld voor Echtscheiding, verdeling en erfenis. Vergoedingsrecht erfenis? Is de letselschade-uitkering verknocht? Valt de letselschade-uitkering in de nalatenschap?

Van onze advocaat erfrecht. De Rechtbank Den Haag heeft op 9 mei 2019 uitspraak gedaan over echtscheiding, verdeling en [...]