mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht

 

Recente blog artikelen

Erfrecht. Informatieverplichting van erfgenamen bij een ouderlijke boedelverdeling. Legitieme. Boedelbeschrijving.

18 oktober 2020|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Informatieverplichting van erfgenamen bij een ouderlijke boedelverdeling. Legitieme. Boedelbeschrijving.

Het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch heeft op 6 oktober 2020 uitspraak gedaan over de  informatieverplichting van erfgenamen bij een ouderlijke boedelverdeling [...]

Erfrecht. Bevel tot het opmaken van een boedelbeschrijving door de notaris. Dwangsom. Kosten van boedelbeschrijving een schuld van de nalatenschap?

12 oktober 2020|Reacties uitgeschakeld voor Erfrecht. Bevel tot het opmaken van een boedelbeschrijving door de notaris. Dwangsom. Kosten van boedelbeschrijving een schuld van de nalatenschap?

De Rechtbank Noord-Holland heeft op 26 augustus 2020 uitspraak gedaan over een verzocht bevel tot het opmaken van een [...]

Verdeling van een nalatenschap. Waardering van percelen grond. Onderscheid tussen juridische en economische eigendom. Toedeling.

4 oktober 2020|Reacties uitgeschakeld voor Verdeling van een nalatenschap. Waardering van percelen grond. Onderscheid tussen juridische en economische eigendom. Toedeling.

De Rechtbank Noord-Holland heeft op 16 september 2020 uitspraak gedaan over de waardering van percelen grond uit een nalatenschap [...]

Legitieme. Vordering tot betaling van een voorschot op de legitieme. Recht op informatie van de legitimaris. Welke rechter is bevoegd?

28 september 2020|Reacties uitgeschakeld voor Legitieme. Vordering tot betaling van een voorschot op de legitieme. Recht op informatie van de legitimaris. Welke rechter is bevoegd?

De Rechtbank Limburg heeft op 16 september 2020 uitspraak gedaan over een vordering tot de betaling van een voorschot [...]