mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht, ondernemingsrecht, appartementsrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

 

Recente blog artikelen

Zuivere aanvaarding. Verrekening. Negatief saldo van de nalatenschap. Beroep op de redelijkheid en billijkheid vanwege het tekort van de nalatenschap?

22 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Zuivere aanvaarding. Verrekening. Negatief saldo van de nalatenschap. Beroep op de redelijkheid en billijkheid vanwege het tekort van de nalatenschap?

De Rechtbank Rotterdam heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over een beroep op de redelijkheid en billijkheid op grond [...]

Legitieme. Omvang van de legitieme. Vorderingen en schulden van erflater op legitimaris. Verrekening mogelijk?

16 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Legitieme. Omvang van de legitieme. Vorderingen en schulden van erflater op legitimaris. Verrekening mogelijk?

Van onze advocaat legitieme. Het Gerechtshof Den Haag heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de vaststelling van de [...]

Vordering tot het afleggen van rekening en verantwoording. Volmacht. Beheer van financiën. Is de verplichting tot het afleggen van rekening en verantwoording tegenover erflater overgegaan op de erfgenaam van de erflater?

8 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Vordering tot het afleggen van rekening en verantwoording. Volmacht. Beheer van financiën. Is de verplichting tot het afleggen van rekening en verantwoording tegenover erflater overgegaan op de erfgenaam van de erflater?

De Rechtbank Limburg heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de verplichting tot het afleggen van rekening en verantwoording [...]

Verdeling van nalatenschap. Waardering van onroerend goed in het buitenland. Benoeming van deskundige. Peildatum van de waardering van de grond. Redelijkheid en billijkheid bij de bepaling van de peildatum.

2 maart 2020|Reacties uitgeschakeld voor Verdeling van nalatenschap. Waardering van onroerend goed in het buitenland. Benoeming van deskundige. Peildatum van de waardering van de grond. Redelijkheid en billijkheid bij de bepaling van de peildatum.

Het Gerechtshof Den Haag heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de verdeling van een nalatenschap en de waardering [...]