mr. Maddie Wisman

Specialisatie: erfrecht, familierecht, bewindvoering, mentorschap en curatele

mr. Toon Kool

Specialisatie: erfrecht

Melisse Mers

Specialisatie: erfrecht

Recente blog artikelen

Procesvertegenwoordiging. Private bevoegdheid van de vereffenaar. Verdeling van de erfenis. Beginselen van redelijkheid en billijkheid van toepassing?

15 februari 2019|Reacties uitgeschakeld voor Procesvertegenwoordiging. Private bevoegdheid van de vereffenaar. Verdeling van de erfenis. Beginselen van redelijkheid en billijkheid van toepassing?

Van onze advocaat verdeling erfenis. De Rechtbank Den Haag heeft op 16 januari 2019 uitspraak gedaan over de toepassing [...]

Ouderlijke boedelverdeling tussen drie kinderen. Informatieverstrekking. Boedelbeschrijving.

9 februari 2019|Reacties uitgeschakeld voor Ouderlijke boedelverdeling tussen drie kinderen. Informatieverstrekking. Boedelbeschrijving.

Van onze advocaat kindsdeel. De Rechtbank Midden-Nederland enige tijd geleden uitspraak gedaan over een ouderlijke boedelverdeling en het opmaken [...]

Waar is al het geld gebleven? En wie moet er rekening en verantwoording afleggen?

5 februari 2019|Reacties uitgeschakeld voor Waar is al het geld gebleven? En wie moet er rekening en verantwoording afleggen?

Ook dit komt in de praktijk helaas vaak voor: moeder overlijdt, haar zoon en dochter zijn erfgenaam. De broer [...]

Berekening van de omvang van de legitieme. Schulden en goederen van de nalatenschap. Inkorting? Verrekening?

3 februari 2019|Reacties uitgeschakeld voor Berekening van de omvang van de legitieme. Schulden en goederen van de nalatenschap. Inkorting? Verrekening?

Van onze advocaat legitieme. Het Gerechtshof Den Haag heeft enige tijd geleden uitspraak gedaan over de berekening van de [...]